Còrsega 286, 08008 Barcelona / [email protected] +34 932 37 75 88

Cuina i celler

 

Carta panoràmica i flexible

Una carta completa, panoràmica i exquisida, basada en un receptari català actualitzat. Una carta que inclou arrossos, peix i marisc de les millors llotges i sempre amb el millor producte de temporada. També inclou tapes i mitges racions dels plats de la carta per a oferir més flexibilitat als comensals.
 
CARTA DE TEMPORADA CARTA DE POSTRES

CARTA DELIVERY


 

Menús per a grups i menú tradicions

A Windsor es pot gaudir de diferents tipus de menús: els menús tradicions, als migdies i a un preu competitiu, es renoven cada setmana. Els menús per a grups són ideals i versàtils per celebrar des d’un aniversari a una reunió de feina.

MENÚS GRUPSMENÚ TRADICIONS

MENÚS VEGANS
 

Carta de vins

La nostra carta de vins compta amb una acurada selecció de més de 450 referències de vins, un ampli catàleg de licors i destil·lats, prop de 150 referències, i les nostres propostes de cocteleria. El format de la carta, en tauletes digitals, permet una selecció ràpida i pràctica al client. El celler de Windsor és un dels més interessants i cuidats de Barcelona. La nostra selecció aposta per vins reconeguts i emblemàtics, però també per autèntiques joies de petits elaboradors.
 
CARTA DE VINS