Còrsega 286, 08008 Barcelona / [email protected] +34 932 37 75 88

Restaurant i espais

El restaurant

Windsor es troba ubicat en un lloc únic i senyorial: els baixos d’una finca modernista del carrer de Còrsega, un emplaçament cèntric però al mateix temps tranquil. Tot està pensat per crear un ambient exquisit que es respira als diversos espais del restaurant amb detalls com ara els llums centenaris, els sostres amb relleus i motllures originals, la música suau, les obres d’art que pengen de les parets, les flors fresques que donen la benvinguda als clients…

Terrassa - jardí

Windsor acull una de les terrasses-jardí més encantadores, serenes i agradables del centre de Barcelona. Un petit oasi, idoni per gaudir d’un dinar distès o d’una llarga sobretaula a l’aire lliure. Aquest espai, a més, es privatitzable tant a l’hivern com a l’estiu, gràcies al seu sostre retràctil, que ens oferirà protecció si el temps ho requereix.

El bar

El nostre elegant i agradable bar és l’espai idoni per gaudir d’una copa després de la jornada laboral, un break amb els amics, un moment de calma abans o després de sopar… El nostre equip estarà encantat de servir-li el combinat o l’aperitiu més adient en cada moment.

El celler

Considerem el nostre celler una part molt important del nostre projecte. Una gran presència de vins locals combinats amb d’altres provinents de tot el món configuren la nostra proposta vinícola: més de 450 referències seleccionades amb personalitat i criteri propi. Amb l’ajuda dels nostres sommeliers, sempre trobarà la sensació que busca, li ho garantim.

 

Salons privats

Els nostres espais són versàtils. Poden acollir vetllades íntimes, reunions en petit comitè o celebracions de fins a 140 persones. Salons amb sostres alts, llums espectaculars i motllures modernistes, però també frescor, vegetació i aire lliure al nostre jardí interior. Projeccions simultànies, servei de megafonia, menús estil còctel per potenciar el networking i la millor coordinació faran que el seu esdeveniment sigui un èxit rotund, independentment de la seva magnitud.

 
Saló Balmes
Màx. 12 comensals

Distribució

Saló Rambla
Màx. 22 comensals

Distribució

Saló Córsega
Màx. 38 comensals

Distribució

 
Saló Rosselló
Màx. 62 comensals

Distribució

Saló Terrassa
Màx. 78 comensals

Distribució

Saló Rosselló + Terrassa
Màx. 140 comensals

Distribució

 
Saló Principal - Cortina
Màx. 16 comensals

Distribució

Taula 40
Màx. 8 comensals

Distribució

back